Dizajn umjesto prosjeka

Upoznati metale

 - Vaš hrvatski partner u isporuci i kompetenciji

 

 • ProMetall je hrvatski stručnjak za sljedeće dvije izvedbe žičanog pletiva:

 • Općeniti opis proizvoda

  Valovite mreže

  (u Austriji poznate i pod nazivom „ISPREPLETENE MREŽE“). Valovite mreže se proizvode pletenjem već isprepletenih (valovito savijenih) žica (žice se u području križanja ne vare ni ne vezivaju). Valovito savijene žice se križno isprepliću jedna u drugu, čime se postiže stabilnost otvora oka i time i mreže. Mjere otvora oka i debljina žice određuju broj valova unutar jedne mjere otvora oka. U nekim je slučajevima moguće proizvesti mreže sa jednakim mjerama otvora oka i debljinom žice, ali s različitim brojem valova.

 • ProMetall valovite mreže se proizvode u pločama – manji otvori oka sa promjerom žice od otprilike 2,5 mm i u rolama. Izvedba otvora oka je pretežno kvadratna, ali nudimo i pravokutne otvore oka. Poseban oblik predstavljaju dijagonalno postavljeni otvori oka. Oni se najčešće koriste u području ograda. Rubovi su otvoreni sa žicama koje strše. Tipične primjene za valovite mreže su: ograde, vrata, ispune rukohvata stepenica i balkona, zaštitna mreža za strojeve, i još mnogo toga. ProMetall valovite mreže se koriste u skoro svim granama industrije. U skladu s različitim zahtjevima proizvodimo najrazličitije kombinacije mjera otvora oka, debljine žice i sirovina.


   

 •  

   

  Općeniti opis proizvoda

  Zavarene mreže

  (u Austriji poznato i pod nazivom „STABILNA MREŽA“)
  Za proizvodnju zavarenih mreža se koriste glatke, razvučene žice koje se na mjestu križanja pravokutno, precizno i nepomično međusobno točkasto vare. Mnoštvo tih čvrstih čvorova daje mreži osobitu stabilnost.
  Opća primjena: zahvaljujući visokoj stabilnosti i fleksibilnosti ploča mreže pri varenju i premazivanju, u kombinaciji s sposobnošću savijanja i rezanja, ProMetall je u mogućnosti svojim strankama ponuditi optimalne ploče za sve vrste primjene. Zavarene mreže se između ostaloga koriste i za ograde, vrata, ispune rukohvata stepenica i balkona, kao zaštitna mreža za strojeve, medicinu, životinje, oklopljivanje, ventilaciju, arhitekturu, zrakoplovstvo, kemiju, i u mnoge druge svrhe. • I ove godine financijski i materijalno pdoupiremo djecu i mlade u domu „Pottenstein“.


  Želimo Vama i Vašim obiteljima mirne i blagoslovljene Božićne blagdane te puno uspjeha i sreće u novoj 2020. godini.

  Prometall kolektivni odmor od 21.12.2019 do 06.01.2020